Parc HOME       LOCATIE       PARTNERS        CONTACT    
    Clinckenbergh          
           
   

 

Ditters Makelaars


De meeste Edenaren zullen zeggen: eindelijk gaat er wat met de oude Klinkenberg gebeuren! En zo denken wij ook. Het huidige gebouw gaat na bijna 10 jaar eindelijk plaatsmaken voor een mooi nieuwbouwproject. Wij zijn dan ook met veel enthousiasme bij dit project betrokken.

Wij willen u graag ontzorgen. Vanaf het moment dat u interesse toont tot het moment dat u de sleutel krijgt, staan wij voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Mocht u ook interesse hebben in een financieel gesprek, het verkopen van uw huidige woning of het doornemen van uw verzekeringen, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ziet u zichzelf al wonen op deze herontwikkelingslocatie?

Ditters Makelaars
Stationsweg 89
6711 PM Ede
T. 0318 - 657 657


nieuwbouw@ditters.nl
www.ditters.nl

Makelaar Ditters‘Samen meer in huis’

Onder het motto ‘Samen meer in huis’ zijn wij al 25 jaar actief in de regio Ede en Veenendaal. Sinds een aantal jaar mogen wij daar Arnhem en Wageningen aan toevoegen en binnenkort ook Amersfoort. Wij stellen graag ons nieuwbouwteam aan u voor:
Makelaar

   
           
           
             
   

Makelaar:

Makelaar:

Ontwikkelaar:

   
             
   

Peter van den Top Makelaardij

Makelaar Ditters Crossing Borders Development    
    Facebook  Instagram  Facebook  Instagram  Linkedin Facebook  Instagram  Linkedin    
         
    De op deze website weergegeven informatie is bedoeld als algemene informatie. Aan deze informatie kan geen rechten worden ontleend. De getoonde informatie kan nimmer worden aangemerkt als een aanbod en is niet bedoeld ter vervanging van deskundig persoonlijk advies. Indien zonder nadere verificatie of advies van de informatie gebruik wordt gemaakt, geschiedt dit geheel voor eigen rekening en risico. Lees hier onze privacyverklaring.