Parc HOME       LOCATIE       WONINGEN       PARTNERS       DOWNLOADS       INSCHRIJVEN        CONTACT    
    Clinckenbergh          
           
   

 

Inschrijving gestart!

   
   


Indien u interesse heeft in een prachtig appartement op deze groene locatie, dan kunt u uw gegevens en 5 appartementen (in volgorde) van uw voorkeur doorgeven.
  VUL HIER HET INSCHRIJFFORMULIER IN
 
   
  PLATTEGRONDEN EN BOUWNUMMERS
  PRIJSLIJST PARC CLINCKENBERGH
   
   


Indien u een appartement krijgt toegewezen dan volgt een afspraak bij de makelaar op kantoor. Het is erg belangrijk dat de financiële gegevens die u verstrekt op het inschrijfformulier juist (en geen inschatting) zijn. Deze worden namelijk tijdens het gesprek bij de makelaar en in een later stadium door de hypotheekverstrekker (indien financiering gewenst is) getoetst.

RabobankRabobank preferred supplier
Crossing Borders Development heeft al een jarenlange samenwerking met Rabobank. Zij zijn ook voor dit project preferred supplier voor het geven van een goed advies en het verstrekken van hypotheken. Tijdens het gesprek bij Ditters Makelaars in Ede kunt u nadere informatie krijgen over de scherpe rentetarieven en voorwaarden.

Uiteraard bent u vrij om indien gewenst een andere hypotheekverstrekker te kiezen.

Financiële check
Een positieve financiële check vergroot de kans op de definitieve toewijzing van een woning en het brengt uw financiële situatie in kaart. Een financiële check voorkomt teleurstellingen. Het zorgt er ook voor dat het project sneller wordt verkocht en er dus op kortere termijn kan worden gestart met de bouw.

   
   

 

     
             
   

Inlichtingen:

Makelaar:

Ontwikkelaar:

   
             
   

Stationsweg 89
6711 PM Ede
T. 0318 - 657 657

nieuwbouw@ditters.nl
www.ditters.nl

Makelaar Ditters Crossing Borders Development    
      Facebook  Instagram  Linkedin Facebook  Instagram  Linkedin    
         
    De op deze website weergegeven informatie is bedoeld als algemene informatie. Aan deze informatie kan geen rechten worden ontleend. De getoonde informatie kan nimmer worden aangemerkt als een aanbod en is niet bedoeld ter vervanging van deskundig persoonlijk advies. Indien zonder nadere verificatie of advies van de informatie gebruik wordt gemaakt, geschiedt dit geheel voor eigen rekening en risico. Lees hier onze privacyverklaring.