Parc HOME       LOCATIE       PARTNERS        CONTACT    
    Clinckenbergh          
           
   

 

Bouwbedrijf van Ree


Wat in 1965 begon als een eenmanszaak is uitgegroeid tot een modern en flexibel bouwbedrijf waar een hecht team dagelijks met veel plezier hun vakmanschap aan onze opdrachtgevers tonen. Zo werken wij aan de meest uiteenlopende bouwopgaves in opdracht van o.a. particulieren, bedrijven, ontwikkelaars en gemeenten.

Duurzaam & innovatief
Het ontwikkelen en bouwen van een duurzame oplossing is voor Bouwbedrijf van Ree een vanzelfsprekende attitude. Zo werken wij en zo benaderen wij iedere opgave. Kansen zien vanuit de opgave, locatie, oriëntatie en het ruimtelijk programma waarbij wij leefkwaliteit realiseren voor de toekomstige gebruikers en bewoners voor de buurt en voor de stad.

Maatschappelijk betrokken
Wij bouwen aan de wereld van morgen waarbij wij de impact op de natuur en de omgeving niet uit het oog verliezen. Natuurinclusiviteit, beperken van het energieverbruik en duurzaam gebruik van materialen zijn hierin onze belangrijkste pijlers. Als Edes bouwbedrijf zijn wij lokaal en regionaal sterk betrokken. Dit doen wij door middel van sponsoring van diverse culturele, recreatieve en maatschappelijke activiteiten.


Bouwbedrijf van Ree   
           
           
             
   

Makelaar:

Makelaar:

Ontwikkelaar:

   
             
   

Peter van den Top Makelaardij

Makelaar Ditters Crossing Borders Development    
    Facebook  Instagram  Facebook  Instagram  Linkedin Facebook  Instagram  Linkedin    
         
    De op deze website weergegeven informatie is bedoeld als algemene informatie. Aan deze informatie kan geen rechten worden ontleend. De getoonde informatie kan nimmer worden aangemerkt als een aanbod en is niet bedoeld ter vervanging van deskundig persoonlijk advies. Indien zonder nadere verificatie of advies van de informatie gebruik wordt gemaakt, geschiedt dit geheel voor eigen rekening en risico. Lees hier onze privacyverklaring.